follow Catalog firme » Servicii firme » Training » Judetul TIMIS
  home     Training   Judetul TIMIS

Training Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru training completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
traininguri formare profesionala, traininguri formare profesionala, training timisoara, traininguri de formare (Timisoara, TIMIS)
Dkm training este o companie privata care ofera un pachet complet de servicii specializate pentru companii nationale si internationale, institutii publice..
0256 *** ***Click aici!
training timisoara, training (Timisoara, TIMIS)
Step training ofera servicii de formare si educatie continua a angajatilor prin oferta de training (comunicare, leadership, stres/timp management, team building,..
0722 *** ***Click aici!
training, training timisoara (Timisoara, TIMIS)
Hai human adventure impact! training prin aventura si provocare pt angajatii din companii. 6 ani de experienta intensiva. specialisti responsabili si..
0722 *** ***Click aici!
training personalizat, training timisoara (Timisoara, TIMIS)
Human direct este o companie de consultanta si training specializata in servicii de consultanta in resurse umane si dezvoltare organizational-manageriala. prima..
0733 *** ***Click aici!
training si coaching, training timisoara (Timisoara, TIMIS)
Hr4u este o companie de consultanta in managementul resurselor umane care isi propune sa dezvolte pentru toti partenerii ei servicii trecute..
+40 *** ***Click aici!
training (Timisoara, TIMIS)
Compania e concept ofera sevicii si produse complete in domeniul solutiilor software personalizate. istoria de peste sapte ani si portofoliul de..
0356 *** ***Click aici!
training timisoara (Timisoara, TIMIS)
Recrutare personal,consultanta management si training. gestionarea corecta a resurselor umane inseamna sa: * eliminati pierderile prin rotatia cu personalul..
0722 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie