follow Catalog firme » Servicii firme » Training » Judetul BUCURESTI
  home     Training   Judetul BUCURESTI

Training Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru training completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
training, training bucuresti, training specialists (BUCURESTI, BUCURESTI)
Trainart este compania specialist in pregatirea si derularea sesiunilor de training in domeniul soft skills.trainart a luat nastere ca un raspuns..
021/ *** ***Click aici!
training, training bucuresti, training tehnici de vanzare (BUCURESTI, BUCURESTI)
Sales express este o companie specializata in servicii de externalizare a vanzarilor pentru companiile care au nevoie de o crestere imediata..
0732 *** ***Click aici!
training comunicare, training vanzari negociere, training indicatori de performanta (BUCURESTI, BUCURESTI)
Despre noi:market systems are ca obiectiv sustinerea firmelor in a-si atinge tintele de vanzari, dezvoltare si profitabilitate. aportul nostru la efortul..
0722 *** ***Click aici!
training, training bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Misiunea: scopul mindexpress este sa directioneze informatia care se aplica practic catre toti cei care au nevoie de ea. valorile: - profesionalism: urmareste..
0213 *** ***Click aici!
training, training bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma noastră vă oferă soluţii multiple pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră: vă oferim consultanţă pentru accesarea fondurilor structurale la tarife minime; vă..
0748 *** ***Click aici!
training, training bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Servicii de management,servicii de management de proiect,consultanta in managemementul risculu i,consultanta in managementul situatiilor de urgenta, training certificat in managementul riscului,..
0735 *** ***Click aici!
training financiar, training (BUCURESTI SECTORUL 6, BUCURESTI)
KM Partners Tax SRL este divizia de consultanta fiscala a KM Partners, proiect dezvoltat de o echipa de specialisti cu experienta..
0735 *** ***Click aici!
training, training bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Eurofinantari este o companie ce ofera consultanta partenerilor publici si privati in managementul proiectelor cu finantare europeana, din fondurile structurale si..
0216 *** ***Click aici!
training moieciu (BUCURESTI, BUCURESTI)
Casa boiereasca va primeste intr-un camin cald si linistit, in inima naturii, unde va puteti relaxa si rasfata, va puteti bucura..
0723 *** ***Click aici!
training bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Mtw romania este reprezentant al media training worldwide, o companie americana de training si consultanta cu sediul in new york si..
0214 *** ***Click aici!
training (BUCURESTI, BUCURESTI)
Softuri personalizate un sistem este caracterizat de intrari, iesiri si procese ce se desfasoara in interiorul acestuia. afacerea reprezinta, de asemenea,..
0724 *** ***Click aici!
training (BUCURESTI, BUCURESTI)
Educaţia 2000+ este un nume de rezonanţă în sectorul educaţional românesc. suntem o companie care preia şi extinde spre sfera afacerilor..
0212 *** ***Click aici!
training bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Compania ada este specializata in inginerie, consultanta tehnica, analiza fea, servicii ingineresti de proiectare, programare roboti si linii automate si instruirea..
021 *** ***Click aici!
training (BUCURESTI, BUCURESTI)
Karisma five continents este agentie tour-operatoare, specializata in organizare de evenimente speciale dar si in excursii externe sau sejururi si tururi..
0213 *** ***Click aici!
training pentru companii (BUCURESTI, BUCURESTI)
Power media solution a fost creata pentru a micsora cat mai mult timpul pierdut cu stabilirea intalnirilor dedicate imbunatatirii afacerii dumneavoastra...
0728 *** ***Click aici!
training bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Alicat consulting a intrat pe piata resurselor umane in 2003 oferind servicii de selectie si recrutare de personal, sisteme de evaluare..
0729 *** ***Click aici!
training utilizatori (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma noastra asigura instalarea sistemelor de operare pe calculatoare, intretinerea calculatoarelor, instalare software, service calculatoare. acasa sau la servici, pentru munca..
0727 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie