follow Catalog firme » Servicii firme » Training » Judetul BRASOV
  home     Training   Judetul BRASOV

Training Brasov

Obtineti cel mai bun pret pentru training completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
training, training brasov (Brasov, BRASOV)
Lomada team este partenerul ideal pentru organizarea în cele mai mici detalii a unui eveniment corporate de succes (team building, training, seminar, conferinţă, lansare de produs, petrecere cu tematică, întâlnire de afaceri ) . rolul nostru este de a simplifica contribuţia dumneavoastră pe partea de organizare a evenimentului, de a prelua micile probleme ce pot apărea în timpul evenimentului, pentru a vă concentra doar asupra realizării..
0731 *** ***Click aici!
training predeal, training brasov (Predeal, BRASOV)
Pensiunea crescent din predeal este situata in apropierea soselei nationale nr.81 si cu o capacitate de 12 camere duble, restaurant, terasa, sala de training, asteapta sa va satisfaca si cele mai exigente gusturi si pofte. va invitam sa ne vizitati si sa popositi la noi si ve-ti avea parte de cea mai relaxanta perioada din viata dumneavoastra. va asteptam!..
0720 *** ***Click aici!
traininguri specifice (Brasov, BRASOV)
Situat central, in zona dintre spitalul judetean si piata steagu rosu (astra), cabinetul nostru a fost infiintat cu scopul de a oferi servicii psihologice de performanta, intr-o forma care sa acopere cat mai multe fatete ale psihologiei aplicate. viziunea noastra este una holistica in care fiecare persoana este unica, un intreg fara diviziuni sau bariere individuale si ceea ce face, gandeste si..
0268 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie