follow Catalog firme » Servicii firme » Training » Judetul ARGES
  home     Training   Judetul ARGES

Training Arges

Obtineti cel mai bun pret pentru training completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
training in vanzari, training arges, training pitesti (Pitesti, ARGES)
Suntem o societate nationala specializata in exclusivitate in activitatea de training in vanzari. trainerii nostri au fost instruiti in tari ca irlanda si elvetia; toti au lucrat ca traineri sau in pozitii manageriale in cadrul unor companii multinationale ca: philip morris, coca-cola. suntem constienti ca dezvoltarea profesionala este un proces continuu care combina atat experienta practica cat si cea teoretica. noi adaugam profesionalism afacerii..
0722 *** ***Click aici!
training (Pitesti, ARGES)
Evaluator de risc la securitatea fizica, pozitia 309 in Registrul National al E.R.S.F. Membru A.R S.S. (Asociatia Romana a Specialistilor in Securitate) Analiza de risc la securitatea fizica - pentru unitățile ce fac obiectul Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor. Analiza  de  risc  la  securitatea  fizica - activitatea desfasurata pentru a identifica amenintarile si vulnerabilitatile care  pot  pune  in  pericol ..
0743 *** ***Click aici!
training (Pitesti, ARGES)
10 camere**** cu sauna proprie,4 apartamente cu jacuzzi,restaurant**** de 250 locuri,gradina de vara acoperita 150 locuri, discoteca, bar, bucatarie traditionala si internationala, formatie de muzica, sali conferinta 40-150 locuri, agrement montan,sport extrem, alpinism, rafting, drumetii, fotovanatoare, pescuit, training, corporate catering, teambuilding, clinica estetica, tratamente medicale..
0(24 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie